Trendy multi-generational two-storey residence designed by Residential Attitudes located in Perth, Australia.

The Warehaus by Residential Attitudes 1

The Warehaus by Residential Attitudes 2

The Warehaus by Residential Attitudes 3

The Warehaus by Residential Attitudes 4

The Warehaus by Residential Attitudes 5

The Warehaus by Residential Attitudes 6

The Warehaus by Residential Attitudes 7

The Warehaus by Residential Attitudes 8

The Warehaus by Residential Attitudes 9

The Warehaus by Residential Attitudes 10

The Warehaus by Residential Attitudes 11

The Warehaus by Residential Attitudes 12

The Warehaus by Residential Attitudes 13

The Warehaus by Residential Attitudes 14

The Warehaus by Residential Attitudes 15

The Warehaus by Residential Attitudes 16

The Warehaus by Residential Attitudes 17

The Warehaus by Residential Attitudes 18

The Warehaus by Residential Attitudes 19

The Warehaus by Residential Attitudes 20

Description by Residential Attitudes Mild, quantity & area have been the first influences behind this passive photo voltaic designed residence. Photo voltaic entry to the entrance and a busy street to the rear drove the creation of a central courtyard with two storey alfresco and mezzanine walkway which shaped the focus of the house. The combination of timber and stone complement the metallic work and concrete giving the house a heat industrial edge. The free type dwelling space includes a central polished plaster ethanol hearth and is adjoining to the state-of-the-art kitchen with a hid cool room and pantry. The rest of the bottom flooring is comprised of a library, powder room, laundry and a separate grasp wing with dressing room, ensuite and personal courtyard. Designed for multi-generational dwelling, the higher flooring has a separate front room and balcony which overlooks the stairwell and courtyard past. Each higher flooring bedrooms entry the mezzanine walkway and have a shared toilet and separate kitchenette. Go to Residential Attitudes

  • Facebook
  • Google Plus